Samen impact maken

 

Het delen van goede voorbeelden en inspirerende verhalen kan zorgen dat andere bedrijven sneller innoveren en verduurzamen. World Food Reporters wordt een platform waar mesen van over de hele wereld hun verhalen kunnen delen. De professionele eindredactie zorgt dat er alleen betrouwbare artikelen van goede kwaliteit online komen en in de online academy kan je beter leren vertellen. In tekst, foto, video en het verspreiden van je verhaal. 

 

Voor dit bedrijf won ik in 2019 de HAS Award Jong & Ondernemend. Ook ben ik tijdens het afstuderen binnen World Food Reporters begeleid door de HAS Hogeschool, Topklas Ondernemen, Braventure en Ondernemerslift+. 

Door Corona kreeg ik de financiering helaas niet meteen rond, daarom doe ik nu meer relevante werkervaring op en staat het op een iets lager pitje. Maar vanaf 2030 gaan we de wereld veroveren! 

Iedereen die eten interessant vindt, graag verhalen vertelt en comfortabel is met Engels, is meer dan welkom. En het hoeft natuurlijk niet meteen perfect, wij helpen je 😉

Ik bouw achter de schermen aan de nieuwe versie van het platform en de online lesomgeving. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe schrijvers, bedrijven en docenten. Iets voor jou? Let me know!

 

Voor nu bouw ik achter de schermen aan de nieuwe versie van het platform en de online lesomgeving. Pas jij binnen World Food Reporters als schrijver, docent of bedrijf? Of heb je leuke ideeën of tips? Dan kom ik graag met je in contact!

 

WorldFoodReporters logo