Prints

 

Mijn eigen muur hangt vol met afdrukken op papier en acrylglas. Dit zijn bijzondere momentopnames van mijzelf en inspirerende werken van andere fotografen en illustrators. Ik krijg steeds vaker de vraag of mijn foto’s ook als afdruk te bestellen zijn, natuurlijk kan dat! Hieronder staan een paar van mijn favoriete beelden. Deze kan en mag ik sowieso afdrukken. Heb je een andere foto op het oog? Vraag dan even naar de mogelijkheden. 

 

Tarieven

Premium acrylglas is mijn persoonlijke favoriet. Het geeft een mooie scherptediepte aan de foto, behoudt de kleuren door de jaren heen en geeft een soort 3D-effect waardoor het beeld nog meer spreekt. Onderstaande prijzen zijn daarom de standaard maten voor een afdruk op premium acrylglas. De genoemde prijzen zijn inclusief btw, verzending en een haak om het werk aan op te hangen. Liever een ander materiaal of formaat? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Het is even uitproberen hoeveel afdrukken er besteld gaan worden. Als dit goed loopt, komt er natuurlijk een mooie webshop en meerdere afdrukmogelijkheden op deze site. Voor nu mogen bestellingen doorgegeven worden via een mailtje, het contactformulier of telefonische bestelling. Geef hierbij de naam van het werk, de gewenste afmetingen en jouw persoonlijke gegevens door. Je ontvangt dan een factuur. Ik zal na betaling de print bij een hoogwaardige leverancier bestellen, een kwaliteitscontrole doen, het verhaal achter de foto toevoegen en dit naar jou thuis opsturen. De verzendtijd kan hierdoor oplopen tot twee of drie weken.