Meteen naar de inhoud

Recensies

World Food Producers

 

Inspiratie is de grootste aanjager van innovatie. En jongeren zijn nu meer dan ooit betrokken bij de manier waarop hun voedsel wordt geproduceerd. World Food Producers (voorheen Reporters) is een platform waar goede voorbeelden een podium krijgen. Wij leggen kort, krachtig en objectief uit welke voedselvraagstukken er spelen, en interviewen vervolgens bedrijven die hier al mooie oplossingen voor hebben gevonden.

 

Voor dit bedrijf won ik in 2019 de HAS Award Jong & Ondernemend. Ook ben ik tijdens het afstuderen binnen World Food Reporters begeleid door de HAS Hogeschool, Topklas Ondernemen, Braventure en Ondernemerslift+. 

Vanaf 1 januari 2022 is de BV officieel opgericht. Met een klein team bouwen we aan de eerste artikelen. Eerst veroveren we Nederland, daarna de rest van de wereld. Volg jij ons al op YouTube en Instagram? 

Over een paar jaar delen we dagelijks inspirerende content van over de hele wereld. Iedereen die ons voedselsysteem interessant is, is welkom om aan te haken. Vanuit de community kunnen we mensen verbinden, kansen creëren en projecten opzetten.

 

We zijn altijd op zoek naar inspirerende verhalen en enthousiaste mensen. Volg ons op Instagram en YouTube (@worldfoodproducers) om op de hoogte te blijven, of neem contact op voor een samenwerking!

 

Logo World Food Producers

+ 31 (0)6 4313 1388

© 2018-2022 Alle rechten voorbehouden. Design door Marieke Schouten Media