Ga naar de inhoud

Over mij

About

Even kennismaken!

Ik kom uit het Noord-Limburgse dorpje Ven-Zelderheide (gemeente Gennep), maar heb opdrachtgevers van over de hele wereld. Ondernemen en projectontwikkelen zit wel in het bloed. Zo maakte ik op mijn twaalfde al een compleet bedrijfsplan voor een pizzeria. Inclusief menukaart, personeellijst, aantal meubels en bestek.

Het was dan ook geen verrassing dat ik na de Havo in Boxmeer de opleiding Food Innovation ben gaan volgen met afstudeerrichting bedrijfsontwikkeling, marketing en visualisatie. Hiermee kan ik onderzoek doen naar de markt, passende concepten ontwikkelen, deze bedrijven ook echt opzetten én de doelgroep bereiken. Een van de lessen was fotografie (2016). Dat sloeg meteen aan. 

Empowering you to inspire

 

Ik schreef me in bij de KvK en heb ik er door de jaren heen ook videografie, copywriting, social media strategie, online marketing en projectontwikkeling aan toegevoegd. In de tussentijd heb ik door stages, bijbaantjes en opdrachtgevers veel ervaring opgedaan in de verschillende branches.

Inmiddels ben ik betrokken geweest bij 7 start-ups, mocht veel mooie soorten opdrachten doen in verschillende landen en deze skills neem ik nu mee in alle nieuwe opdrachten. Ik ben gespecialiseerd in duurzame agrarische producten en bestemmingen.

 Naast Marieke Schouten Media ben ik ook een World Food Reporters aan het opzetten. Een wereldwijd platform voor verduurzaming van ons voedselsysteem. In 2019 won ik hiervoor de ondernemersprijs van de HAS Hogeschool. 

 

Samenwerkingen

Ik kan veel, maar gelukkig niet alles. Daarom heb ik een groot netwerk aan professionele creatievelingen om me heen. We houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en helpen bij opdrachten waar nodig. Omdat we goed op elkaar ingespeeld zijn, snappen we snel wat er bedoeld wordt en dat scheelt een hoop tijd. Ik zorg dus dat alles geregeld wordt en jij hoeft niet tussen verschillende freelancers te schakelen.

Tom Heuijerjans

Videomaker en dronebestuurder

Hilde Arts

Animator en multimedia designer

Manon Verijdt

Interieur architect en copywriter

Loraine Elemans

Grafisch ontwerper

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op voor de mogelijkheden. Tot snel!

+ 31 (0)6 4313 1388

© 2020 Alle rechten voorbehouden. Design door Marieke Schouten Media